Bestille


"Bestilling av bloggdesign-headerer"

Nå tenkte jeg å prøve meg på noe litt nytt. Nemelig å ta i mot bloggdesign-bestillinger, mot betaling. Jeg aner ikke hvor mangen som gidder å betale for bloggdesign, men er jo noen som har spurt om det. Så hvorfor ikke. Dette blir nok bare en "prøve runde" for å se om jeg får dette til, og om jeg orker. Så det kan godt hende jeg avslutter dette etter bare en bestilling, det må jeg nesten se litt ann.

Pris og betalingen:
- Betalingen kommer til og fåregå slik at du fører penger over til min konto.
- Designet kommer til å kosta noe rundt 150. Ønsker du header itillegg lir det 200kr.
- Om du bare skal ha ett enkelt design, kan vi heller diskutere prisen nermere.

Slik foregår det:
- Du kontakter meg på mail, på mailen skriver du hvordan du ønsker designet skal se ut. -Ha med bloggaddressen din.
- Jeg kan ikke love deg at designet blir ferdig iløpet av en uke. Som dere vet har jeg ME, så plutselig blir jeg sengeliggende, å da orker jeg ikke å sitte å konsentrere meg om design. Det skjønner dere  sikkert. Men, kan godt hende det ikke tar mer enn en uke heller.
- Om du skal ha header må bildene du skal bruke ha en god kvalitet, og en passe stor str. Hviss ikke er det umulig å kunne få til en fin header av dem.  //   Eposten du skal sende mailen til er iaa1996blogg@hotmail.no , husk og ha "Bloggdesign" til emne på mailen.Bestilling av header:
- Om du bare ønsker å bestille header må du ha minst 4 bilder med i mailen.
- Bildene dine MÅ ha en god kvalitet, og en stor nok størrelse.
- Du må beskrive hvordan du ønsker den skal se ut, og hva du vil skal stå som tekst.
- Du må også si hvilken størrelse headeren skal ha.
- Prisen på headeren kan vi diskutere nermere på mail.Noe jeg har glemt å "forklare"?

Bestill ditt egent bloggdesign

Jeg tar ikke imot bestilliner av design lenger!

Bestille header?

Jeg får stadig spørsmål om å lage header til folk. Så jeg tenkte at nå som jeg har tid kan jeg ta imot litt bestillinger. Jeg lager dem helt gratis. For at jeg skal klare å lage en bør bildene ha en god kvalitet å helst blitt tatt på samme plass. Ellers blir det litt vanskelig. Men jeg prøver så godt jeg kan, å blir du ikke fornøyd med headeren jeg lager, så lager jeg en ny. Holder på helt til du blir fornøyd. Haha. Så til dere som vil ha header er det bare til å si ifra i kommentarfeltet så kommer jeg til å kontakte deg når jeg fr tid! :)

(Har ikke photoshoop, bruker photoscape, gimp og picnik.com)

Jeg tar IKKE imot flere bestillinger nå!
-Vet ikke når jeg tar imot bestillinger igjenn, så ikke spørr...

Her er noen headerer jeg har laget:

Bestille design?

I det siste har jeg fått en del spørsmål om å lage design til folk. Og det sier jeg som oftest ja til, og det har jeg tenkt til å fortsette med. Om det da en dag skulle bli slik at det ble for mangen som vil ha design kommer jeg til å slutte med dette. I og med at jeg har ME kan jeg ikke bruker all tiden eller alle kreftene jeg har på å hjelpe andre med design, om dere skjønner! Dere som vil "bestille" design kan skrive det i kommentarfeltet, så kommer jeg til å kontakte dere så fort jeg får muligheten til å hjelpe. Jeg må også legge med at det er IKKE sikkert jeg klarer å få designet slik du ønsker,

Dere kan også sende en mail til   fotball.j@hotmail.com.  -  men husk å si ifra i kommentarfeltet itillegg!

Jeg tar ikke imot flere bestillinger nå. Etter jeg har blitt ferdig med alle bestillingene jeg har fått til nå, kommer jeg til å ta en pause fra design lagingen. Så det er ikke vits å bestille nå!